FAQ

De wereld is de achterliggende periode snel veranderd. Daar ervaren we allemaal de gevolgen van. Als organisatie van het BBQ Madness Festival zijn we helaas tot de conclusie gekomen dat we door al deze veranderingen niet meer in staat zijn om het BBQ Madness Festival te organiseren. Dat heeft te maken met de beschikbaarheid van mensen en resources, sterk toenemende kosten en diverse andere onzekerheden. Na het uitstel van vorig jaar hebben we met pijn in het hart moeten besluiten dat het BBQ Madness Festival definitief niet plaats gaat vinden.

Iedereen die in een eerder stadium een ticket heeft gekocht heeft een mail ontvangen met daarin een voorstel om te komen tot een correcte afhandeling. Wanneer je wel een ticket heb gekocht, maar geen mail hebt ontvangen verzoeken we je zelf een email te sturen naar info@bbqmadnessfestival.nl.

Accommodatie OMMERLAND

Mocht het zo zijn dat je een accommodatie hebt gehuurd bij OMMERLAND en deze al (deels) hebt betaald, dan is het uiteraard mogelijk om OMMERLAND alsnog te bezoeken dat weekend. Het is echter ook mogelijk om het volledig betaalde bedrag retour te ontvangen. Je dient hiervoor te mailen naar info@ommerland.nl. Vermeld in de mail het reserveringsnummer en IBAN nummer en geef aan dat je kaartjes had voor het BBQ Madness Festival.