Festival loterij met opbrengst voor KIKA

Soms is het goed om je te realiseren dat we best bevoorrecht zijn dat we een weekend lang een mooi feestje kunnen vieren. Er zijn genoeg mensen die met veel narigheid worden geconfronteerd, waarbij – wanneer het kinderen betreft – je hart snel breekt.

Vandaar dat wij al onze Festival sponsoren hebben gevraagd om wat mooie artikelen ter beschikking te stellen. Deze zullen we zaterdagavond gaan verloten onder alle deelnemers die een lootje hebben gekocht. De opbrengst van de aan jullie verkochte loten zullen wij als organisatie verdubbelen. Dit totaalbedrag stellen wij ter beschikking aan KiKa. Elke 3 dagen sterft er in Nederland een kind aan kanker. Dit moet anders! KiKa financiert onderzoeken naar kinderkanker om de behandelingen te verbeteren. Lees HIER meer over KiKa.

Het gaat te ver om alle prijzen die we gaan verloten op te sommen. Wel kunnen we vast de tot nu toe grootste te winnen prijs vermelden. Door OFYR Worldwide is er een OFYR 100 CLASSIC 100 twv. € 1.995,- ter beschikking gesteld.

Op zondagmiddag terugkijkend op een gaaf weekend rekenen we op jullie gulle bijdrage aan deze loterij. En wellicht wordt jouw bijdrage beloont met één van de vele mooie prijzen.