Stel NU jouw Festival Tickets veilig

Tickets BBQ Madness Festival 2021
Dit unieke Festival mag jij NIET missen! Bestel nu je festival tickets. VOL = VOL.

De inschrijving is GESLOTEN

Het BBQ Madness Festival organiseren we dit jaar voor de eerste keer. Helaas hebben de vanuit de overheid opgelegde coronaregels er voor gezorgd dat we de 2021 editie een jaar moeten verschuiven naar 2022. Iedereen die in het bezit is van een 2021 ticket kan deze gebruiken om de 2022 editie te bezoeken. Meer info volgt.

ALL-IN Ticketprijs

De all-in ticketprijs bedraagt 375 euro. Niet goedkoop. Maar wel een eerlijke prijs kijkende naar wat je allemaal krijgt gedurende het hele weekend (vrijdag tm. zondag). 2x BBQ diner, 2x BBQ breakfast, 6 workshops naar keuze verzorgd door de beste Nederlandse BBQ professionals, veel sfeer en gezelligheid.

Je overnachting is niet inbegrepen. Wanneer je op Ommerland blijft overnachten kan dat al vanaf 40 euro pp. voor het hele weekend. Je overnacht dan in je eigen tent of caravan. Ommerland beschikt over diverse accommodaties, veelal geschikt voor 6 personen. Wanneer je de kosten deelt zijn ook deze voor een weekend goed te doen.

We merken dat mensen bijzonder veel zijn gewend (verwend). We hebben er daarom voor gekozen om kwalitatief iets goeds neer te zetten, met goede workshop onderwerpen, goede BBQ apparatuur, goede BBQ Experts, goed eten, goede kwaliteit ingrediënten, enz. Dat alles op een veilige manier met bewaking, EHBO, kwalitatief goede tenten, diverse koelcellen, aggregaten en ga zo maar door. Dan kom je uit op deze ticketprijs. Maar dan heb je wel een heel gaaf festival, uniek in zijn soort en nog niet eerder op deze manier georganiseerd in Nederland. Daar wil je bij zijn!

Early Bird cadeau – boek CULINAIR BBQ 2

Het door BBQ Pitmaster Community in eigen beheer gemaakte boek CULINAIR BBQ 2 bevat 80 culinaire outdoor cooking gerechten. Alle 80 gerechten zijn Keilekker en Supersimpel! Voor iedere liefhebber van outdoor cooking is dit boek een must-have. Je krijgt dit mooie 200 pagina’s dikke boek cadeau wanneer je voor 1 juli 2021 je EARLY BIRD ticket koopt. Ieder ticket geeft recht op een boek. (LET OP: EARLY BIRD periode is verlopen)

Tot 1 juli 2021.
EARLY BIRD Festival Ticket
375.00

Boek CULINAIR BBQ 2(twv € 29,95) cadeau.

Keus uit totaal 25 BBQ workshops.

Gegeven door 25 BBQ Experts.

Kies er hiervan zelf 6 uit.

Inclusief Low & Slow diner vrijdag

Inclusief Open Fire diner zaterdag

Inclusief ontbijt zaterdag + zondag

Exclusief drankjes.

Boek zelf je overnachting.

VOL = VOL
Festival Ticket
375.00

Keus uit totaal 25 BBQ workshops.

Gegeven door 25 BBQ Experts.

Kies er hiervan zelf 6 uit.

Inclusief Low & Slow diner vrijdag

Inclusief Open Fire diner zaterdag

Inclusief ontbijt zaterdag + zondag

Exclusief drankjes.

Boek zelf je overnachting.

VOL = VOL

Overnachtingsmogelijkheden

Net als de drankjes is het overnachten niet ingebrepen in de prijs. Het is niet verplicht om bij Ommerland te overnachten. Het is uiteraard wel het meest makkelijk. Je kiest zelf je accommodatie uit. Goedkoopste is om met je tent of caravan te komen en een campingplaats te huren. Dat kost rond de € 40,- per persoon (obv. 2 personen). Dat is dus te overzien. Wil je niet kamperen? Boek dan één van de andere Ommerland accommodaties.

CORONA GARANTIE

Zoals bovenstaand is te lezen gaat de 2021 editie van ons festival niet door. De bij aankoop van de tickets afgegeven corona garantie behelst dat alle gekochte festivaltickets geldig blijven voor de eerstvolgende editie van het festival, dat naar het zich nu laat aanzien eveneens in september zal plaatsvinden.

Verdien de prijs van je ticket terug!

Zie onderstaande 2 festival aanbiedingen. Ja, je leest het goed. Wanneer jij het BBQ Madness Festival bezoekt is het mogelijk om een OFYR of een Big Green Egg Large te kopen met € 375,- korting. Hiermee verdien jij je ticket dus direct terug! Dit festival leent zich er dus uitstekend voor om zowel de OFYR als de Big Green Egg kamado in diverse workshops zelf uit te proberen en bij tevredenheid direct met korting aan te schaffen. Hoe gaaf is dat!