Workshops

Expired
375
18/09/2021
Zeg je BBQ, dan zeg je Low & Slow. Dit is de techniek die iedere BBQ'er goed wil beheersen. Spareribs, pulled pork, beef ribs, brisket. Allemaal Low & Slow bereidingen. En omdat er zo veel kennis is te delen hebben we het onderwerp Low & Slow onderverdeeld in BASICS en GEVORDERDEN. Wanneer Low & Slow nog relatief nieuw voor je is, dan is dit de juiste workshop voor jou. [KLIK OP DE AFBEELDING en LEES MEER]
Expired
375
18/09/2021
Er kan zo veel meer met groente op de BBQ. Vooral wanneer je dit gaat combineren met de uitzonderlijke smaken van de Koppert Cress kruiden. In deze workshop laat Leonard Elenbaas je ervaren wat er (nog meer) kan met groente op de BBQ. Leonard is mede-auteur van het boek GROEN OP KOLEN en voorheen eigenaar van restaurant Pure Passie. Vooral de combinaties met de Kopprt Cress kruiden zullen je versteld doen staan wat er smaaktechnisch allemaal mogelijk is. [KLIK OP DE AFBEELDING en LEES MEER]
Expired
375
18/09/2021
De Dutch Oven is niet weg te denken binnen alles wat met outdoor cooking te maken heeft. Het gebruik van de Dutch Oven roept wel vaak veel vragen op. Zowel in het gebruik als het onderhoud. In deze workshop gaat Joep Abbing ze allemaal voor jullie beantwoorden. Tevens ga je zelf wat lekkers met de Dutch Oven bereiden. Er zullen weinig vragen zijn waar Joep het antwoord niet op zal weten. Deze workshop wordt mede mogelijk gemaakt door Petromax. [KLIK OP DE AFBEELDING en LEES MEER]
Expired
375
18/09/2021
Rubs kopen is prima, maar het is veel leuker om zelf je eigen rub te maken. Maar hoe doe je dat? Die vraag is als geen ander te beantwoorden door Lesley Luijer. Lesley heeft zijn eigen rub merk, genaamd Big Boys BBQ and Smoke. Een breed assortiment aan mooie rubs. Lesley leert je waaruit een BBQ rub is opgebouwd. Je gaat zelf een rub samenstellen en uitproberen op een product. Deze workshop wordt mede mogelijk gemaakt door Van Beekum Specerijen. [KLIK OP DE AFBEELDING en LEES MEER]
Expired
375
18/09/2021
Er ligt veel vlees op de BBQ. Maar weten we wel altijd wat we eten? Waar in het rund zit welk deel? Welke type runderen zijn er allemaal? Wat is wet-aged en dry-aged? Wat is grainfed en is dit nu wel of niet goed? Etienne Jongejans heeft alle antwoorden, is horecaslager en zit zelf ook in een BBQ wedstrijdteam. Dus bij Etienne ben je voor de Butcher Boys Basics in goede handen. Deze workshop wordt mogelijk gemaakt door BEEF & STEAK. [KLIK OP DE AFBEELDING en LEES MEER]
Expired
375
18/09/2021
Hoe leuk is het om te leren hoe je zelf de perfecte hamburger moet maken. In smaak zijn zelf gemaakte hamburgers vele malen lekkerder. En echt niet moeilijk om te maken. Als je maar weet waar je op moet letten. Dat gaat René de Regt je in deze workshop leren. René is eigenaar van cateringbedrijf HangBelly BBQ en demo chef voor diverse BBQ merken. René heeft al duizenden hamburgers op zijn BBQ's gehad. Bij René ben je voor het zelf leren maken van hamburgers dus in goede handen! [KLIK OP DE AFBEELDING en LEES MEER]
Expired
375
18/09/2021
Wanneer je een steeds betere BBQ'er wordt leg je vaak de lat hoger en wil je steeds mooiere en lekkerdere dingen gaan maken. De techniek beheers je al. Het gaat nu vooral om het combineren van smaken en de presentatie. Culinair BBQ dus. Tijdens deze workshop gaan jullie samen met Marc Hehemann enkele culinaire BBQ gerechten maken. Marc is als inval kok werkzaam bij diverse restaurants op (*) niveau en heeft deelgenomen aan een aantal TV kookwedstrijden (o.a. Topchef). Dat zit dus meer dan goed! [KLIK OP DE AFBEELDING en LEES MEER]
Expired
375
18/09/2021
Er kan zo ontzettend veel met VIS op de BBQ. Er zijn veel verschillende soorten vis. Daarnaast zijn er veel verschillende bereidingstechnieken. In deze workshop ga je onder begeleiding van Henk de Jonge verschillende visjes bereiden op verschillende manieren. We verklappen niet alles. Maar vis in zoutkorst is er één van. Voor Henk is BBQ een ware passie. Henk is demo chef en doet met zijn eigen BBQ team mee aan wedstrijden. [KLIK OP DE AFBEELDING en LEES MEER]
Expired
375
18/09/2021
Het grillen van de perfecte steak zou iedere BBQ'er moeten kunnen. Toch is het nog niet zo eenvoudig. Er zijn zelfs wedstrijden steakgrillen. Voor deze workshop hebben we de hulp ingeroepen van de Grillmeesters (Frank & Marcel). De Grillmeesters zijn demo chef voor diverse BBQ merken, verzorgen demonstraties, workshops en catering. Ze gaan je leren hoe jij thuis op jouw BBQ de perfecte steak moet grillen. [KLIK OP DE AFBEELDING en LEES MEER]
Expired
375
18/09/2021
De pelletsmoker groeit snel in populariteit. Vandaar dat we het oer Hollandse merk Smokey Bandit hebben gevraagd een workshop te verzorgen waarin je alles leert over het werken met een pelletsmoker. John Spruit zal samen met Erik 'Brute Bosjesman' Manders laten ervaren hoe een pelletsmoker werkt en wat je er allemaal mee kan. En uiteraard proef je lekkere dingen bereid op de pelletsmoker. Deze workshop wordt mogelijk gemaakt door Smokey Bandit. [KLIK OP DE AFBEELDING en LEES MEER]