Iberico Experience

Ibericovlees wordt vanwege de mooie vetdooradering ook wel de wagyu onder het varkansvlees genoemd. Het Ibericovarken kent vele mooie delen, welke stuk voor stuk zeer de moeite waard zijn om te proeven. Tijdens deze workshop vertelt Marco Meurs – mede-eigenaar van Senior Iberico – je alles over het Ibericovarkens en laat Marco je de verschillende delen proeven. Dit is een echte smaak belevenis! Deze workshop wordt mede mogelijk gemaakt door Señior Ibérico.

Onderstaande onderwerpen komen oa aanbod:

  • wanneer mag iets Iberico heten?
  • welke verschillende kwaliteitsniveau’s Ibericovlees zijn er?
  • waarom koop je Ibericovlees bijna altijd ingevroren?
  • wat zijn de mooiste delen om te grillen?
  • wat zijn de mooiste delen om te stoven?
  • waar koop je het mooiste Ibericovlees voor de beste prijs?

Uiteraard beantwoordt Marco al jullie vragen.

Deze workshop is interessant voor zowel onervaren als ervaren BBQ’ers.

Tijdens deze workshop worden er door de deelnemers verschillende delen gegrilled om te proeven. Nadat je deze workshop hebt gevolgd zal je Ibericovlees voor de rest van je leven een plaats in je hart hebben veroverd.

Workshop details
  • Start
    18/09/2021 10:00
  • Einde
    19/09/2021 19:00
  • Status
    Expired
  • Beschikbare kaarten
    0 Tickets