Paling, Forel en Zalm Roken

In deze workshop neemt ‘Smokey’ Arjen van Luyt je mee in de wereld van het warm roken. Het roken van vis staat in deze workshop centraal. Maar er is heel veel meer te roken, zoals bijvoorbeeld noten en kazen.

Onderstaande onderwerpen komen oa aanbod:

  • waarin / waarmee kun je allemaal warm roken?
  • wat is het verschil tussen chunks / snippers / rookmot?
  • wanneer gebruik je welke houtsoort?
  • wat is de functie van pekelen?
  • wat is het verschil tussen natte en droge pekel?
  • welke stappen doorloop bij bij het roken van paling / forel / makreel?
  • waar moet je op letten bij het warm roken van zalm?

Uiteraard beantwoordt Arjen al jullie vragen.

Deze workshop is interessant voor zowel onervaren als beginnende rokers.

Tijdens deze workshop ga je zelf paling, forel en zalm roken en eet je het eindresultaat met de groep lekker op! Nadat je deze workshop hebt gevolgd zal je verslaafd zijn aan roken! Maar dan de variant die niet slecht is voor je gezondheid. We voorspellen dat wanneer je nog geen rookoven heb, deze er na het volgen van deze workshop snel zal komen.

Workshop details
  • Start
    18/09/2021 10:00
  • Einde
    19/09/2021 19:00
  • Status
    Expired
  • Beschikbare kaarten
    0 Tickets