Zelf Worst Maken

Op veel BBQ’s liggen worstjes. Hoe leuk is het om ze zelf te kunnen maken? Moeilijk? Nee, hoor. Je moet het alleen een keer hebben gedaan. Er zijn vele soorten worstjes. In deze workshop staat verse worst en grillworst centraal. Deze workshop staat onder leiding van Mike Huijzer. Mike staat overdag als slager in de winkel en maakt honderden worstjes per week. Het slagersvak is Mike zijn passie. Tijdens deze workshop deelt Mike graag alle geheimen van het vak en de fijne kneepjes qua techniek die hij zich in de loop der jaren eigen heeft gemaakt. Het maken van een goede worst is en blijft prachtig werk! Deze workshop wordt mogelijk gemaakt door Vuurenrook.

Onderstaande onderwerpen komen oa aanbod:

  • welke apparatuur is er nodig om zelf worst te maken?
  • hoe maak je verse worst?
  • wat zijn altijd de basis ingredi├źnten bij verse worst?
  • welk type darm kan je allemaal gebruiken?
  • hoe grill je het beste verse worst zonder dat deze open barst?
  • hoe maak je grillworst?
  • hoe gaar je deze het beste?
  • hoe zorg je voor de mooie grillsmaak?
  • kun je worstjes in grotere hoeveelheden maken en bewaren?
  • welke recepten zijn de moeite van het proberen waard?

Uiteraard beantwoordt Mike al jullie vragen.

Deze workshop is interessant voor iedereen die wil leren om zelf worst te maken.

Tijdens deze workshop worden er door de deelnemers diverse lekkere worstjes gemaakt welke aansluitend worden gegrilled en geproefd. Na deze workshop ben je in staat om thuis zelf de lekkerste worstjes te maken.

Workshop details
  • Start
    18/09/2021 10:00
  • Einde
    19/09/2021 19:00
  • Status
    Expired
  • Beschikbare kaarten
    0 Tickets