Mike Huijzer

Mijn naam is Mike Huijzer en ben 28 jaar oud. Ik ben geboren en getogen in Amsterdam, maar woon sinds een jaar in Grootebroek. Tien jaar geleden ben ik in de slagerswereld gerold en sindsdien ben ik verliefd op het vak. Het is niet alleen mijn beroep maar ook mijn passie.

Toen ik de ruimte en de mogelijkheid kreeg om in mijn eigen tijd te barbecueën ben ik gaan experimenteren met allerlei technieken en met de bereiding van verschillende soorten vlees. Voor mij is barbecueën de mooiste manier van bereiden om mijn beroep als slager toe te kunnen passen.

In een winkelslagerij in Amsterdam is mij de kunst van worstenmakerij geleerd. De diversiteit aan recepten, de geheimpjes van het vak en de fijne techniek heb ik me eigen kunnen maken. Het maken van een goede worst is en blijft een prachtig werk. Maar vooral het kunnen genieten van je eigen ambachtelijke product, vers van de BBQ, maakt het eindproduct dubbel zo lekker! Tijdens deze workshop deel ik graag mijn kennis met jullie.

BBQ EXPERT DETAILS
    WORKSHOPS VAN DEZE BBQ EXPERT
    18/09/2021
    Hoe leuk is het om ze zelf te kunnen maken? Moeilijk? Nee, hoor. Je moet het alleen een keer hebben gedaan. In deze workshop staat verse worst en grillworst centraal. Deze workshop staat onder leiding van Mike Huijzer. Tijdens deze workshop deel Mike graag alle geheimpen van het vak en de fijne techniek die hij zich in de loop der jaren eigen heeft gemaakt. Deze workshop wordt mogelijk gemaakt door Vuurenrook. [KLIK OP DE AFBEELDING en LEES MEER]
    Expired